Ačkoliv rezerva Dynama neodehrála v Karlových Varech úplně marný zápas, i tentokrát vyšla bodově naprázdno. Na vině je především obtíž posledních týdnů – střílení branek. Pavol Pronaj inkasoval v lázeňském městě pouze jednou, jeho spoluhráči se bohužel nedokázali prosadit vůbec. Juniorku tentokrát neposílil nikdo z pendlů a trenér Poštulka tak musel využít služeb dorostenců. Radek Fiala se vešel do základní sestavy, Jan Turek vyběhl na hřiště téměř po hodině hry.
Úvodní minuty patřili jasně domácím, kteří zatlačili Dynamo do hluboké defenzivy. Hosté však dobře zahušťovali prostor před vlastním brankářem a Buldoci se tak vůbec nedostali ke střele. Po dvaceti minutách prošel balón poprvé až k Pavolu Pronajovi, který se za střelou mířící mimo bránu stačil jen otočit. Ve 26. minutě už se domácí radovali. Po malém důrazu hráčů Dynama ve vlastním vápně předvedli hosté pohlednou akci, kterou zakončil přesnou střelou Vaněček – 1:0. Domácím ale vedení nestačilo a i nadále se tlačili před bránu Dynama. Až v posledních pěti minutách prvního poločasu se také osmělilo Dynamo, střelám z dálky ale scházela přesnost.

Krátce po začátku druhého poločasu se dostal do šance českobudějovický Radek Fiala, jeho povedenou střelu stačil vyrazit domácí Krbeček na roh. V 66. minutě musel opustit hřiště po soupeřově ataku zezadu Michal Skopalík. Podle předběžného vyšetření má záložník Dynama pouze výron kotníku. V dalších minutách měl plné ruce práce Pavol Pronaj. Se šancí Čižnára si poradil včasným vyběhnutím, při následujícím lobu Kostečky mu dokonce pomohlo břevno. Vybojovat ve Varech alespoň bod mohl Libor Matoušek, tísněn domácím obráncem ovšem po centru z levé strany neusměrnil míč mezi tři tyče.

Ohlasy trenérů

Jan Poštulka: "Nemůžu hráčům upřít snahu. Především ve druhé půlce. Umíráme na nedávání gólů. Přesto si v každém zápase dokážeme vytvořit parádní gólovou šanci. Paradoxně se do ní dneska dostal Radek Fiala. Situaci vyřešil výborně, něco málo ale té jeho střele scházelo. Kluci bojovali, ale nejsme soupeře schopni přehrát fotbalově a především bez gólů se nedá vyhrávat."