Stejně jako v Karlových Varech, také proti Bohemians 1905 musel trenér B-týmu Dynama využít služeb hned několika dorostenců. Naopak od úvodních minut vyběhl na hřiště uzdravený Aleš Matoušek. Soupeř byl téměř celých devadesát minut jasně lepším týmem a když ani v šestém utkání v řadě neprolomila juniorka Čekých Budějovic střeleckou smůlu, tři body putují po zásluze do Vršovic.
S týmem z Vršovic přijelo zhruba na 300 fanoušků, kteří o sobě dávali po celý zápas vědět. První šanci si sice připsal domácí Petr Martínek, míč z jeho hlavy ale skončil na staveništi za bránou. Na druhé straně to z obdobné situace zkoušel obránce Lukáš, také jemu střelecké štěstí nepřálo. Udeřit mohli hosté již ve 12. minutě. Po rohu nechala obrana černobílých hlavičkovat zcela osamoceného Kotyzu, na brankové čáře zasáhl včas malý velký muž Radim Pouzar a pohotově odvrátil míč zpět do hřiště. V 16. minutě pálil po rychlém protiútoku z hranice velkého vápna Michal Mašát, gólman Charvát musel na zem. Z domácí strany to bylo na dlouhou dobu vše a iniciativu přebrali od této chvíle hosté. Mladíkům Českých Budějovic se naštěstí dařilo poměrně včas přistupovat k útočícím hráčům a zastavovat tak jejich útoky ještě před vápnem. Ve 26. minutě zablokoval svým tělem obětavě Radek Fiala ránu jednoho z hostujících hráčů. Za tento zákrok získal mladý obránce nejen potlesk tribun, ale především vyražený dech. Ve 34. minutě se hosté po zákroku domácích obránců dožadovali pokutového kopu, rozhodčí byl jiného mínění. Před odchodem do kabin se ještě do šance dostal hostující Dalibor Slezák, jeho hlavičce však scházela potřebná razance.

Krátce po příchodu z kabin mohli hostující fanoušci propuknout v jásot. Přímák jednoho z hostujících hráčů zamířil do vápna Dynama, kde se nejlépe zorientoval David Bartek a přesnou tečí poslal hosty do vedení – 0:1. Hosté naštěstí pro Dynamo po vedoucí brance ubrali na intenzitě a černobílý tým se tak chvílemi dostal do hry. Po hodině hry se ke střele protlačil Josef Příhoda, s jeho tečovanou střelou si Charvát poradil. V 67. minutě zamířila na zteč stoperská dvojice Dynama. Jiří Peroutka vybojoval balón, přiťukl jej proti noze Petru Martínkovi, kterému stačil do rány vložit na poslední chvíli nohu jeden z hostujících hráčů. Na druhé straně poslal v 71. minutě v dobré šanci balón mimo hlavou Strnad. Po střele Diana musel zasahovat v 75. minutě gólman Pavol Pronaj. Oba aktéři si téměř navlas stejnou situaci zopakovali o minutu později. Z ničeho nic mohl v samém závěru bod pro Dynamo vybojovat kapitán Tomáš Maruška. V 87. minutě se objevil ve slibné šanci, balón měl však na dlouhou nohu a nechal tak vyniknout vybíhajícího Charváta.

Ohlasy trenérů

Jan Poštulka: "V drtivé většině nemůžu hráčům vytknout nic. Všichni bojovali. Bohužel musím konstatovat, že Béčka jsou koncipována tak, že nemůžou fungovat bez doplnění z Áčka. Já měl dnes k dispozici svých osm hráčů a zbytek jsem musel doplnit z B-dorostu. Před zápasem jsme věděli, že základem je neinkasovat. Víme, jaké máme problémy se střílením gólů a proto musíme spoléhat především na obranu. Škoda toho inkasovaného gólu. Bohemka byla lepší, v závěru jsme se ale dostali do šance a bod jsme mohli vybojovat."