Střelecké trápení momentálně prožívá B-tým Dynama. Radost ze vstřelené branky neprožili mladíci Českých Budějovic ani v Čáslavi, odkud si vezou nejtěsnější prohru. Jedinou branku zápasu vsítil domácí Duchnič po rohovém kopu, při kterém fotbalisté Zenitu nejprve zabránili ve hře gólmanu Zdeňku Křížkovi a následně si pomohli nedovoleně také ve výskoku proti Martinu Leštinovi. Dynamo mohlo kontrovat samostatnými úniky. Nejprve se sám na gólmana Čáslavi řítil Michal Mašát, krátce po něm také Tomáš Maruška. Ani jeden z nich ale nedokázal na soupeřova brankáře vyzrát. Série bez vstřelené branky se tak protahuje na neuvěřitelných 660 minut.
Do sestavy se po odpykání trestu vrátil Marcel Kordík, zranění doléčil Lukáš Adam. Z pendlů posílil rezervu Martin Leština. Krizovou situaci řešili trenéři Béčka především v obranných řadách. Nalevo nastoupil osvědčený Radek Fiala, hlídat pravou stranu dostal za úkol útočník Jakub Janoušek. Béčko vyběhlo na trávník v Čáslavi v netradičním rozestavení 4-5-1. Ani tato změna k úspěchu nevedla. Bolestí juniorky je útočná fáze a především zakončení. Šanci k ukončení nelichotivé série měli především Michal Mašát a Tomáš Maruška, kteří postupovali osamoceni na domácího gólmana, uspět se nepodařilo ani jednomu. Na prohru z Čáslavi je potřeba co nejprve zapomenout. Příští víkend totiž čeká mladíky klíčové utkání se Spartou Krč.

Ohlasy trenérů

Bernát Ladislav (asistent trenéra): "Jedinou branku jsme inkasovali po faulu na Zdeňka Křížka a následně i nedovoleném zákroku na Martina Leštinu. Rozhodčí nás po celý průběh zápasu téměř nepustil do hry. Navzdory tomu jsme měli dvě šance, ani jednu jsme bohužel neproměnili."