Pokusů o vznik fanklubu Dynama bylo v historii klubu už několik. Zatím nikdy tato aktivita neměla dlouhé trvání. Proč do toho jít znovu? Protože Dynamo má dost věrných fanoušků, kteří jsou schopní udělat o něco víc, než pouze mentorovat, jak něco nejde (nebo nejde podle jejich představ), protože stojí za to chtít mít lepší atmosféru na stadionu, protože hráči cítí podporu fanoušků a není jim jedno, jak to vypadá v ochozech.

Za fanklubem stojí zatím parta fanoušků, kteří se ujali koordinace aktivit kolem jeho vzniku. Za fanklubem stojí i vedení Dynama, které má zájem, aby fanklub fungoval a bude spolupracovat na jednotlivých aktivitách. Vznik fanklubu můžeme v této fázi označit za společnou aktivitu fanoušků a vedení Dynama. Do budoucna by fanklub měl mít vedení své, své stanovy, své rozhodovací mechanismy. Fanklub si o svých záměrech a postupech bude rozhodovat sám, s vedením Dynama konzultovat a hledat řešení, v žádném případě nebude ve vztahu podřízeném.

A protože je vše třeba uvést do života, tady je „startovací balíček“ pro jaro 2008.


Členství ve fanklubu:

  • Jde o první registraci, přihláška do fanklubu k ničemu nezavazuje. Na první společné schůzce bude teprve rozhodnuto o dalším postupu. Vyplňte registrační list a pošlete poštou nebo osobně doneste na uvedenou adresu. Tento možná pro někoho složitý a v době e-komunikace zastaralý způsob byl zvolen z jediného důvodu. Ta trocha práce je známkou toho, že to myslíte vážně a chcete něco dělat. Nechceme borce, kteří vyplní registraci na webu a počkají, co jim přijde zadarmo domů.


  • Kromě organizace fanklubu bude náplní jeho první schůzky i setkání s hráči, trenéry a manažery Dynama.

  • Tím, že vyplníte a zašlete registraci, dáváte souhlas s archivací svých osobních údajů. Ty nebudou poskytnuty žádnému dalšímu subjektu.


  • Členství je zatím bezplatné, o dalším vývoji okolo případných poplatků si rozhodne sám fanklub.


  • Startovací výhody jsou tyto: zdarma registrační karta fanklubu, 15% sleva na permanentku na jaro, jednotná cena nové permanentky 99 Kč do „kotle“ na jaro 2008, 15% sleva ve fanshopu, zdarma slevová karta Městského informačního systému (jinak stojí 80 Kč).


  • Máte chuť vstoupit do fanklubu. Pak si stáhněte registrační formulář a vzhůru do toho.

Registrační formulář ve formátu .doc
Registrační formulář ve formátu .pdf

Ke vstupu do fanklubu můžete využít i nejbližšího domácího utkání s Kladnem, kdy přihlášky fanoušků budou přijímány ve fanshopu na jižní tribuně (směr „od Nemocnice“).