Dynamo ve spolupráci s CK Bolero Tours a rádiem Kiss Jižní Čechy připravilo pro své fanoušky novou poločasovou soutěž. Úkolem soutěžících bude trefovat otvory, které jsou v plachtě zavěšené ve fotbalové bráně. Vedle vstupenek na nejbližší zápas mohou fanoušci vyhrát ceny právě od Kiss Jižní Čechy a hlavní cenou je zájezd od CK Bolero Tours v hodnotě 30.000 Kč! Soutěž bude mít premiéru při následujícím zápasem s Baníkem Ostrava.
Partneři poločasové soutěže

Fotbalový klub chtěl pro fanoušky připravit takovou soutěž, ve který by se dali vyhrát skutečně zajímavé ceny. "Jsem moc rád, že jsme se dohodli s Kiss Jižní Čechy a s Cestovní kanceláří Bolero Tours. Myslím, že především cena od cestovní kanceláře, je skutečně exkluzivní," říká obchodní a marketingový manažer Dynama Radim Šupka.

Podobná soutěž v minulosti již při zápasech Dynama probíhala, nikdy ale neměla takto hodnotnou hlavní cenu. "Samozřejmě pravidla té soutěže jsou nastavená tak, aby to nebylo úplně jednoduché. Přesto ale věříme, že se v průběhu sezony najde nějaký úspěšný střelec, který si zájezd od CK Bolero Tours vystřílí," dodává Radim Šupka.

Možnost zúčastnit se soutěže bude trochu také o štěstí. O poločasové pauze se na hrací plochu podívají ti, kteří od maskota klubu chytí jeden ze tří soutěžních tenisových míčků a následně se na začátku přestávky dostaví k tunelu mezi střídačkami.

Grafický návrh plachty, do které se bude střílet

Pravidla poločasové soutěže

Každý soutěžící má 3 pokusy trefit libovolné otvory v plachtě připevněné na brankové konstrukci. Každý otvor vyhrává jinou cenu:

- Spodní otvor označený vstupenkou – soutěžící vyhrává 2 vstupenky na následující domácí zápas
- Prostřední otvory s logem rádia Kiss Jižní Čechy – soutěžící vyhrává cenu věnovanou rádiem Kiss Jižní Čechy ….
- Horní otvory s logem CK Bolero tours – soutěžící musí trefit oba dva otvory a poté teprve získává dovolenou v hodnotě 30.000 Kč dle vlastního výběru. POZOR: Není možné trefit pouze jeden z otvorů a nelze ani 2x stejný otvor!!!

V případě trefy více otvorů si může soutěžící vybrat cenu – např. trefí-li spodní otvor (vstupenky) a prostřední otvor (Kiss JČ), může si vybrat kteroukoli z cen. Ale pouze jednu cenu!

Každý soutěžící dostane za účast v soutěži od Dynama na památku originální 3D přívěsek na klíče!