Nechali si vyrobit unikátní sadu dresů jen pro jedno utkání. Fotbalisté Dynama podpoří Centrum Bazalka – Stacionář pro děti s postižením a proti Táborsku nastoupí v originálních žlutých dresech po vzoru barev Bazalky a jejím logem na prsou. Výtěžek z prodeje dresů pak poputuje právě na konto Centra Bazalka. Podpořit dobrou věc a získat dres z limitované edice s překvapením mohou zájemci už v předprodeji.

Dej hráči vlastní jmenovku!

Jakýkoliv fanoušek Dynama může unikátní “hraný” žlutý dres získat a podpořit tak Bazalku! Mimořádnou akcí je především to, že libovolný hráč klubu může do zápasu nastoupit s dresem se jmenovkou, kterou si fanoušek zaplatí. Například Petr Benát tak utkání může odehrát s jmenovkou „MAJKL“ a kapitán Dynama pak pomyslnému Majklovi dres po utkání osobně sám předá. Cena unikátního dresu s libovolnou jmenovkou je 2.000 Kč. Celá tato částka pak poputuje na konto Bazalky! Zájemci si mohou dres rezervovat do pátku 12. května 9.00h na telefonním čísle 724 648 804 či emailu rpapacek@dynamocb.cz (Radek Papáček, marketing SK Dynamo).

Ostatní unikátní dresy bude také následně možné získat ve speciální zápasové tombole či pozápasové aukci.

Celá charitativní akce Dynama a Bazalky začne již v středu 10. května, kdy na Střeleckém ostrově Jihočeši přivítají v rámci Fortuna ligy Pardubice. Fotbalisté Dynama klienty Centra Bazalka přivítají ještě před začátkem utkání přímo na samotném trávníku. Hráči následně navštíví děti v areálu Bazalky a celá akce vyvrcholí v neděli 14. května, kdy Dynamo proti Táborsku nastoupí v unikátní sadě dresů.

Centrum Bazalka je nestátní nezisková organizace, která funguje díky podpoře individuálních a firemních dárců. Jeho služby aktuálně využívá bezmála 40 klientů z celého Jihočeského kraje ve věku od 1 do 26 let s těžkým kombinovaným postižením (mentální, smyslové a tělesné) a s poruchami autistického spektra s přidruženým mentálním postižením.