Jihočeská fotbalová akademie Karla Poborského ve spolupráci s Dynamem České Budějovice již od roku 2009 pořádá každé léto kemp pro malé fotbalisty. V roce 2018 se tak chystá jubilejní desátý ročník.

Letní kemp 2018 - Přihláška

Letní kemp 2018

Mládežnické fotbalové kempy jsou pořádané Jihočeskou fotbalovou akademií Karla Poborského. Kempy jsou určené nejen pro začínající fotbalisty, kteří si během týdenního kurzu zdokonalují své všestranné sportovní dovednosti. Vedle fotbalových tréninků vedených profesionálními trenéry si mladí sportovci mohou setkat s profesionálními prvoligovými fotbalisty, přiučí se anglická fotbalová slovíčka a mohou si vyzkoušet i další tělovýchovné nefotbalové aktivity jako je všestranný pohyb na horolezecké stěně nebo cvičení v bazénu. Sportovní kemp se poprvé uskutečnil pod názvem Stevecamp v roce 2009 a v létě roku 2017 tak proběhl již devátý ročník! Kemp není určený výhradně pro kluky, zúčastnit se ho mohou i děvčata!

Historicky první kemp v roce 2009 nesl název Stevecamp a jeho hlavním patronem byl dlouholetý rekordman v počtu reprezentačních startů Karel Poborský. V letech 2012 a 2013 nesl kemp název "Fotbalový kemp České asociace fotbalových hráčů" a od roku 2014 nese aktuální název "Letní fotbalový kemp SK Dynamo ČB".

Kemp vždy trvá jeden týden (nejčastěji bývají dva turnusy podle věku malých fotbalistů) a probíhá ve vybraných jihočeských městěch (Loučovice, Hluboká nad Vltavou apod.). Na malé fotbalisty dohlíží profesionální trenéři Jihočeské fotbalové akademie Karla Poborského. V ceně kempu je zajištěn nocleh, plná penze, speciální tréninkové triko, míč a spousta zážitků..

Přehled uskutečněných kempů:
- Informace o Letním kempu SK Dynamo 2017
- Informace o Letním kempu SK Dynamo 2014
- Informace o Fotbalovém kempu ČAFH 2013
- Informace o Fotbalovém kempu ČAFH 2012
- Informace o Stevecampu 2011
- Informace o Stevecampu 2010
- Informace o Stevecampu 2009