Fanoušci Dynama se kromě výborné atmosféry, která jistě na Střeleckém ostrově v neděli večer bude panovat, mohou těšit také na akce, které si pro ně českobudějovický klub připravil. Co vás během nedělního duelu bude čekat?

Stejně jako během poločasové přestávky prvního jarního utkání s Baníkem bude v neděli naše fanoušky čekat přestávková soutěž, kterou je střelnice s Tipsportem, během níž si budete moci vystřelit až 10 tisíc netů.

Tradičně se bude losovat také z časopisu Dynamák o hraný dres domácího hráče dle vlastního výběru, ceny od NaturaMedu a Bageterie Boulevard. Proto neváhejte a před utkáním si zakupte náš klubový magazín, máte možnost soutěžit o zajímavé ceny!

Další akcí pro fanoušky při nedělním utkání bude fanzona ve spolupráci s Budějovickým Budvarem, ve které bude stánek klubové akademie a stánek s výčepem. V tom bude pivo čepovat účastník reality show BeerMaster a spolupracovník Dynama Petr Coufal. Na místě si také budete moci udělat pěknou fotku ve fotokoutku od Agentury Duhovka, nebo si také přijít pro fotku či podpis k našim dvěma hráčům, kteří budou mít od 17:00 do 17:30 autogramiádu.

Za východní a jižní tribunou budou otevřeny stánky dynamáckého fanshopu. Svůj stánek bude mít klubový fanshop také pod velkou LED obrazovkou. Zakoupit si v nich budete moci speciální placky se vzpomínkou na tento zápas.

Těšíme se na Vás a věříme, že si nedělní večer společně užijeme!