Zápas SK Dynamo - Plzeň

Jiří Vlček, trenér: "Po úvodních dvou vítězstvích jsme chtěli potvrdit formu i v prvním utkání na domácím hřišti. Začali jsme aktivně, již v 7. minutě šel Vršecký sám na brankáře Plzně Cipru, se zakončením dlouho otálel a Cipra ho vychytal. Stejně tak se zaskvěl v 9. minutě, kdy špičkou nohy zmařil opět Vršeckému šanci. Marně jsme dobývali Ciprovu branku, své šance neproměnili Sajtl, Vokatý, neuspěl ani Repa. Naopak po zbytečném Vršeckého faulu šla Plzeň ve 40. minutě do vedení.

Ve druhém poločase hned v první minutě šel Vokatý sám, dal však vedle a Plzeň nás trestala. Po rohovém kopu Havlík nepřikryl Dvořáka a ten pohodlně zvýšil na 0:2. Tato branka nás dostala do kolen, z naší hry, zvláště v defenzivě, čišel chaos a Plzeňští nás trestali. Po chybě Slámy dal opět Dvořák na 0:3. Vystřídali jsme, ale střídající Kysela se podílel na dalších dvou brankách soupeře. K debaklu přispěl opět chybující Sláma, když ve vápně zahrál rukou a Plzeňští dali šestou branku.

Co jsme si nahráli v předchozích zápasech, jsme trestuhodně ztratili v utkání se soupeřem, který určitě nebyl o tolik lepší, ale jeho hráči dali do hry srdce, zatímco většina našich hráčů si zřejmě myslela, že už to půjde samo! Toto kruté poučení by mělo být pro nás varováním!"