Zápas SK Dynamo - Ostrava

Domácí se do silného soupeře zakousli hned od začátku a ve 13. minutě se za obranu Baníku dostal Jasanský, který šikovnou střelou podél padajícího brankáře vstřelil úvodní branku - 1:0. Dynamo hrálo zodpovědně v obraně, hosté se do šancí nedostávali. Naopak ve 40. minutě běžel zcela sám na Prepsla Janoušek, ale nastřelil jen jeho nohy. Přesto do přestávky propukli domácí v oslavy podruhé. Po narážečce Janouška se za pokutovým územím opřel do míče Rakovan a trefil přesně k tyči - 2:0.

Než se hosté po pauze stačili odhodlat k útoku za vyrovnáním, předvedl fantastickou individuální akci Schön, pohrál si s obránci i gólmanem a vstřelil třetí gól - 3:0. Ani ve druhém poločase nezvládali hosté ofenzivu, proti jihočeské obraně byli naprosto bezzubí. Po hodině hry výtečně zatáhl míč po křídle Schön, předložil před prázdnou branku Janouškovi, ten ale z malého vápna špatně trefil míč. Zvýšit mohl v 90. minutě i Jasanský, ale z dobré pozice netrefil. Naopak v nastavení po přímém kopu hlavou vylepšil pro Ostravu výsledek Cabák. Po dobrém výkonu se ale z bodů zaslouženě radovali svěřenci Petra Skály.

Ohlasy trenérů

Petr Skála, trenér: "Jsem spokojený, konečně jsme vstřelili víc jak jednu branku. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě a bude to pro nás povzbuzení do dalších kol. Chtěl bych pochválit celé mužstvo za předvedený výkon."