Zápas Opava - SK Dynamo


Ohlasy trenérů

Zdeněk Čadek, trenér: "Opět se potvrdilo, že se silným soupeřem sehrajeme kvalitní utkání a se slabším se nám nedaří. V Opavě jsme hráli prvních třicet minut špatně, bez pohybu. Posledních deset minut prvního poločasu jsme konečně začali hrát a ve 35. minutě po krásné akci Hejny dal Rein na 1:0.

Ve druhém poločase jsme začali tvořit v obraně chyby a soupeř je trestal. V 50. minutě zbytečně fauloval Bezpalec a domácí penaltu proměnili. V 62. minutě domácí opět po chybě defenzivy dali druhý gol. V tuto dobu jsme začali hrát na tři útočníky a z našeho tlaku byla za ruku domácích odpískána penalta, kterou v 70. minutě Rein proměnil. Za těchto okolností jsme brali bod všemi deseti, ale po hrubém zaváhání naší obrany dal soupeř pět min před koncem vítězný gól.

Je sice pravda, že máme v soutěži zřejmě nejmladší tým, ale hráči by si měli uvědomit, že v těchto utkáních s papírově slabšími soupeři se musí hrát na 100 procent a že vítězství nespadne samo do klína! V tomto utkání zaslouží pochvalu za výkon pouze Filip Hejna a za dvě vstřelené branky Filip Rein."