Zápas SK Dynamo - FDK

Úvodní oťukávání trvalo pouhých deset minut, poté si na rohový kop Jasanského naběhl Ondrášek a poslal domácí do vedení. O dvě minuty později byli oba hráči u další gólové akce. Jasanský vystřelil, brankář Křižák jeho střelu vrátil do hřiště, kde si počíhal Ondrášek a znovu rozvlnil síť.

V propršeném odpoledni mohlo být Drnovickým ještě hůř, když se na brankáře hnal Weinhard, ale Křižák si poradil. Ve 29. minutě to Weinhard zkusil znovu, tentokrát opřel do balónu z dvaceti metrů a bylo to 3:0. O čtyři minuty později musel na druhé straně brankář Vršecký na zem jen po ojedinělé skákavé střele. Neudržitelný Jasanský připravil v prvním poločase příležitost ještě pro Janouška, ten ale technický pokus poslal nad břevno.

Další asistence Jasanského na sebe nenechala po přestávce čekat. Svým kopem od rohového praporku našel znovu ve vzduchu zavěšeného Ondráška a ten se mohl radovat z hattricku. Čtyřbrankové vedení domácí uspokojilo, a tak se drnovičtí hráči dostali více do hry. V 67. minutě se do brejku dostal Poláček, ale střelu namířil vedle Vršeckého branky. Mezi tyče nenamířil svůj pokus z úhlu o pět minut později ani domácí Weinhard.

Moravané se snažili o vstřelení čestné branky, čtvrt hodiny před koncem byl ale proti Vršecký, který vychytal před ním osamoceného Růžičku. Stejný hostující hráč se dostal za už méně pozornou obranu také v minutě 80., tentokrát branku vůbec netrefil. Ve veliké šanci byl na druhé straně hřiště také Vlásek, Křižák ale jeho nájezd vyškrábl.

Dynamo zaslouženě vysoko zvítězilo a naznačilo, že tentokrát by se boj o přežití v soutěži mohl týkat jiných týmů.