Zápas SK Dynamo - Slavia

Domácí začali velmi aktivně a sevřeli Slávisty na jejich polovině. Ti ale mohli jít nečekaně do vedení, když z ničeho nic rozezvučeli tyč za zády gólmana Jirkala. Tlak domácích pokračoval a ve 13. minutě přinesl i ovoce. Z pravé strany zahrál přímý kop Rein, ve vápně se rozběhl Král a hlavou rozvlnil síť - 1:0. V 19. minutě měl blízko ke gólu i Vršecký, ale gólman Mejzr výtečně zakročil. Postupně začali hosté přebírat otěže zápasu a ve 33. minutě vyrovnali Bohatou na 1:1.

Po přestávce se fotbal z domácích kopaček vytratil, naopak Slávisté zlepšili kombinaci a hrálo se podle jejich not. V 50. minutě se Dvořák nedohodl s Jirkalem a Hanousek mezi nimi poslal míč do opuštěné brány - 1:2. V 72. minutě rohový kop do malého vápna Jirkal jen prodloužil za sebe, kde důrazný Duranski přidal třetí gól - 1:3. Zaslouženou výhru si už hosté s přehledem pohlídali.

evald

Ohlasy trenérů

Jiří Vlček, trenér: "Náš druhý domácí zápas jsme sehráli stejně jako před týdnem s Hradcem. Velká převaha v úvodní půlhodině, vstřelený gól, množství neproměněných šancí, pak chyba v obraně a Slavia vyrovnala. Druhý poločas jsme opět začali aktivně, Slavia se těžko dostávala na naší polovinu, ale přišla další naše fatální chyba a Slavia šla do vedení. Narozdíl od utkání s Hradcem se nám vyrovnat nepodařilo, naopak po celkové třetí střele na naši branku jsme inkasovali potřetí. Ve srovnání s třetím celkem tabulky jsme nebyli horší, utkání rozhodly fatální chyby.