Ve 12. kole Juniorské ligy dokázali mladíci Dynama porazit Táborsko 3:1 a mohli tak oslavit své třetí vítězství v této soutěži.

Do jihočeského derby vstoupili lépe hosté, kteří si hned ve 4. minutě vypracovali šanci, ale Hadžič trefil pouze do boční sítě. Hned o dvě minuty později ale již Táborsko skórovalo, když po hrubce gólmana Dynama zakončoval do prázdné branky Marek Hovorka. Hosté se spoléhali hlavně na rychlé brejky, kterými v úvodu utkání hrozili. Po úvodní desetiminutovce ale převzala otěže hry posílená juniorka Dynama, která nejprve v 19. minutě vyrovnala zásluhou parádní trefy Jakuba Křiváčka z pětadvaceti metrů a v 31. minutě šla do vedení po další krásné akci, kdy se Michal Škoda efektně uvolnil na hranici vápna a levačkou nedal Bébrovi v brance Táborska šanci. Dynamo na hřišti v této fázi jasně dominovalo a do poločasové přestávky si vypracovalo ještě tři gólové příležitosti, ale střela Brunclíka, Volešáka, ani hlavička Škody v brance neskončila. Zahrozilo i Táborsko, které si ve 39. vypracovalo hned dvě gólové šance, ale Dynamo podržel gólman Coufal, který nejprve vyrazil střelu Hovorky a poté vytěsnil i pokus Svateka na roh!

Do druhého poločasu vstoupil lépe juniorský tým Dynama, když po dvou gólových šancích Škody a Fundy zvyšoval v 61. minutě na 3:1 Martin Held, který do druhého poločasu nahradil bratra Jakuba. Do konce zápasu se již pak skóre již nezměnilo, hosté v poslední půl hodině vyrovnali hru, ale zkorigovat stav zápasu už se jim nepodařilo. V dresu Táborska dnes podal výborný výkon na hrotu osamocený Nermin Hadžič, kterého výtečně doplňoval Tomáš Svatek. Za Dynamo lze vyzvednout aktivního Ivo Horáka, útočníka Michala Škodu, který díky své výšce kraloval v pokutovém území soupeře, své si v záloze odehráli i Ladislav Volešák s Brunclíkem a v obraně úřadovali Aleš Dvořák s Matějem Podstavkem.