Juniorský tým Dynama v domácím prostředí nezaváhal a v utkání s posledním Třincem vyhrál po zásluze 4:2. Jihočeši byli hodně produktivní v prvním poločase, který vyhráli vysoko 4:0 (dvakrát se trefil Kalod a jednou M. Held a Koreš). Hosté odpověděli ve druhém poločase, kdy se jim podařilo vstřelit dvě branky a zkorigovat výsledek.

Zápas ve Sportovním centru na Složišti začal přibližně s čtvrthodinovým zpožděním, protože hostující fotbalisté z dalekého Třince uvízli v dopravní zácpě. Náročné cestování se dost možná projevilo na koncentraci hostů, kteří již od 3. minuty prohrávali, když si na povedenou přihrávku z levé strany seběhl Martin Held, který sám před brankářem Brychem nezaváhal - 1:0. V dalších minutách byli více u balonu fotbalisté Třince, kromě jednoho rohového kopu se ale do zakončení nedostávali.

Naopak fotbalisté Dynama byli velice produktivní. V 19. minutě po akci Horáka přiťukl Funda balon Richardu Kalodovi, který přízemní ranou s pomocí tyče zvýšil na rozdíl dvou branek. O tři minuty později to bylo již 3:0 a opět u toho byl Ivo Horák. Ten se dostal ke střele zpoza vápna, míč parádní ranou poslal do břevna, od kterého se balon odrazil na brankovou čáru a poté zpět do hřiště. Uvnitř vápna se nejlépe zorientoval Štěpán Koreš, který měl hodně usnadněnou úlohu. Před odchodem do kabin se domácí prosadili ještě jednou. Svým druhým gólem v zápase se do střelecké listiny zapsal Richard Kalod.

Po poločase tak bylo prakticky rozhodnuto, přesto se hosté nevzdali a hned po změně stran snížili. Po centru z pravé strany si na balon počkal Tomasz Gomola, který nadvakrát překonal bezmocného brankáře Fryštáka. Za Dynamo mohli pátý gól přidat Kalod a Čadek, stav zápasu se ale nezměnil. V dalším průběhu hry byli o něco aktivnější domácí fotbalisté, do dalších vyložených šancí se ale již nedostávali. Když už se zdálo, že zápas skončí stavem 4:1, prosadil se v 88. minutě René Dedič, který uzavřel stav zápasu na 4:2.