V zápase 6. kola České fotbalové ligy podlehlo Dynamo České Budějovice rezervě Slovanu Liberec 0:2. Souboj devátého týmu s druhým měl v prvním poločase vyrovnaný průběh – stav utkání se změnil až dvě minuty před koncem, kdy drobné zaváhání Pronaje potrestal Matula. Hned na začátku druhé půle přidal druhou branku Broschinský. Hosté měli také možnost zahrávat pokutový kop, který ale Novotný nedokázal usměrnit mezi tyče Pronajovy branky.
Trenér Vavroch nevyužil v zápase s Libercem žádné zkušené hráče A-týmu, proti Liberci nastoupili Kladrubský, Skopalík a Dobrotka, kteří ale za béčko nastupují pravidelně.

V prvním poločase diváci příliš fotbalové krásy neviděli, první vážnější šanci měli na nohách doácí, když ve 38. minutě po Houškově trestňáku nastřelil Bezemek tyč. Z své první šance v utkání se hned radovali hosté - Zemenovu nepříliš povedenou hlavičku vyrazil Pronaj pouze před volného Matulu, který již neměl problém zakončit - 0:1.

Chvíli po začátku druhého poločase se Severočeši radovali podruhé, nedůrazný odkop Dobrotky získal Broschinský a tvrdou střelou překonal brankáře Pronaje. V 84. minutě navíc rozhodčí Moník nařídil za faul Pronaje na Broschinského pokutový kop, který ale Novotný nedokázal proměnit - mířil totiž vedle...

Ohlasy trenérů

Jaroslav Vavroch: "S výkonem týmu bych mohl být spokojen, kdybychom dohráli zápas s nulou, jenže jsem nepočítal s tím, že se dopustíme tak hrubých chyb. Soupeř byl velmi silný. Navíc měl v brance vynikajícího Čecha."