Ani zápas s Mladou Boleslaví nepřinesl starším dorostencům vytoužené tři body. Utkání dorostenci nedokázali včas podchytit a inkasovali v 16. minutě první gól. Druhý poločas dali sice Mladé Boleslavi zabrat svou útočnou a nabuzenou hrou, nakonec to ale byla právě Boleslav, kdo slavil branku. V 92. minutě zvýšila na 2:0.

Vstup do utkání na hřišti Mladé Boleslavi se budějovickým dorostencům nepodařilo správně podchytit. Sice byla patrná snaha o kombinaci, nicméně se příliš nedařila. Zato domácí se rozkoukali mnohem rychleji a v 16. minutě se dostali do vedení, když osamocený boleslavský hráč před prázdnou bránou Dynama střílel přesně. Ze strany Boleslavi následovaly i další šance. Střely zpoza vápna i samostatné úniky soupeře, dokázali budějovičtí zastavit hned ze začátku akce. Byť se Dynamu dařilo v hlavičkových soubojích, jeho herní projev nebyl stoprocentní a Mladá Boleslav měla navrch. O poločase vedla i ve skóre- 1:0.

Hráči Budějovic nabuzení po ne příliš vydařené první půli se pustili do druhého poločasu s větším odhodlání. Jejich tlak na domácí, přinesl i několik příležitostí ke srovnání stavu. Krejčí se dostal do nadějné situace po přihrávce Chylíka, svou šanci ale nedokázal proměnit. Mladá Boleslav odpovídala protiútoky, ze nichž se dokázala dostat do hezkých střel. Ty zastavila obrana nebo brankář Dynama. Další šance na gól hostů přineslo střídání, kdy mohl srovnat Frnoch i Mácha - ani jeden ale nemířil přesně. Velký tlak Dynama se nakonec projevil jako kontraproduktivní, když se protrhala obrana a v 92. minutě trefila Boleslav šibenici. Definitivně tak rozhodla o svém vítězství. Starší dorost Dynama utrpěl další prohru na hřišti Mladé Boleslavi 0:2.

Že o svých chybách dorostenci ví, nás znovu ujistil brankář Dynama: "V soubojích jsme pozdě a bojíme se, že se nám něco stane. Takhle to nejde. Musíme si uvědomit, čí barvy hájíme a naši hru okamžitě pozvednout. Jsme domluvení, že si v kabině promluvíme a naše výkony vylepšíme. Ostatně jinak to nepůjde," byl přesvědčený Nicolas Rotbauer. Tak snad se zase začne dařit!

Přesvědčit nás mohou starší dorostenci ve svém dalším utkání na hřišti Liberce 12.9. od 13:00.