Na trávníku, vytrvale skrápěném deštěm, bylo hráno velice tvrdé, zároveň však férové utkání. Žádný z týmů si nedokázal vytvořit trvalejší tlak, ze kterého by byl schopen vstřelil rozhodující branku. Fotbalu neprospíval ani těžký terén na kterém jakákoliv prudší změna pohybu, klička, nebo odkop znamenal okamžitě hráčův pád. V největší šanci utkání nastřelil Peroutka břevno a Příbramští si tak odvážejí cenný bod za zaslouženou remízu 0:0.
První větší vzruch nastal hned v 5. minutě, kdy hostujícímu brankáři Palečkovi vypadl po centru míč. Nikdo z hráčů Dynama však nebyl v jeho blízkosti. Obrana hostí začala po tomto varování bránit pozorněji a především díky tomu se domácí do další šance dostali až po další půlhodině hry. Mezitím však ve 20. minutě musel domácí Skála na zem při Jordákově střele. Již zmiňovaná šance přišla ve 28. minutě, kdy po rohovém kopu hlavičkoval Peroutka. Paleček v bráně hostů byl ale pozorný a efektním zákrokem zkazil domácím gólovou radost. K další hlavičce se dostal ve 34. minutě Škoda, ale minul Příbramskou bránu. A tak se o poslední moment, který stál za zaznamenání postaral pomezní rozhodčí, když zcela nesprávně odmával, při Škodově vybíhání z hlouby pole, offside. Vyčiněno dostal nejen od diváků, ale především od domácího trenéra Skály.

Druhý poločas vypadal stejně jako ten první. První šanci si na své konto připsala opět juniorka Dynama, když v 52. minutě se míč po přímém volném kopu odrazil k Peroutkovi, který snad z malého vápna napálil míč do břevna. Promarněné šance mohli domácí litoval hned o dvě minuty později, ale Dianova nebezpečná přízemní střela jen o pár centimetrů minula pravou tyč Skálovi brány. Na podmáčeném trávníku se kombinacím příliš nedařilo, oba týmy tak začali zkoušet štěstí střelami z dálky. Čančurovy střely však mířily vždy doprostřed brány a hostující Horváth neměl správně seřízená mířidla. Bezbranková remíza je tak spravedlivým vyjádřením dění na hřišti.


Ohlasy trenérů

Petr Skála: "Průběh utkání dal za pravdu, že Příbram byla kombinačně lepší. Chtěli jsme doma vyhrát, na druhou stranu jsem rád, že jsme neprohráli."