Tři utkání venku a tři vítězství. Co na tom, že rozhodující branky dává juniorka v závěrečných minutách. Neukazuje tento fakt právě na to, že nový trenér Petr Skála dokázal vrátit mladým fotbalistům ztracené sebevědomí a především psychickou sílu? Tentokrát to odnesl poslední tým tabulky, České fotbalové ligy, Semily. Nejdůležitější okamžik nastal v 88. minutě, kdy se po standardní situaci odražený míč dostal k Aleši Matouškovi, který střelou zpoza vápna zajistil Béčku plný bodový zisk.
Právě Matoušek byl jedinou výraznější změnou v sestavě oproti předchozímu utkání (pokud nebudeme počítat návrat Dobrotky po odpykání trestu). Do vedení se mohla juniorka dostat již v prvním poločase, ale Maruška nastřelil břevno domácí brány. Další dvě šance Béčka hasili dvakrát zadáci Semil až odkopem z brankové čáry.

Ve druhém poločase se hra začala vyrovnávat. Veškerou naději na zisk alespoň jednoho bodu vzal domácím dvě minuty před koncem, z Áčka zapůjčený, Matoušek. Juniorka Dynama tak již tři zápasy nepoznala přemožitele a tabulkou začíná stoupat prudce vzhůru.

Ohlasy trenérů

Petr Skála: "Z vítězství mám velikou radost. Rozhodnout jsme mohli už v prvním poločase. Naše výhra byla zasloužená a jsem rád, že hráči nakonec dokázali vstřelit alespoň tu jednu branku.