Pouhý bod dělil v tabulce před vzájemným utkáním rezervní týmy Hradce Králové a Českých Budějovic. Jihočeši jsou ale na soupeřových hřištích minimálně dvakrát tak nebezpeční jako doma. Svou sílu ukázali svěřenci trenéra Skály i přesto, že utkání dohrávali v deseti hráčích a jako třešničku na dortu přidali v 93. minutě vítěznou branku. Především právě díky bodům z venku jich má juniorka Dynama na svém kontě šestnáct a pomalu se probouzí po sérii nepodařených zápasů.
Především v první půli bylo utkání vyrovnané. Druhý poločas se odehrál spíše pod taktovkou domácích “votroků“ a to především díky tomu, že juniorka Dynama hrála od 55. minuty bez vyloučeného Dobrotky, který byl nucen opustit hřiště po druhé žluté kartě. V závěru zápasu se po ojedinělém rohu hostujícího týmu prosadil Škoda, když po Adamově centru a Martínkově hlavičce dorazil balon do Královéhradecké brány a rozhodl o zisku tří cenných bodů pro Jihočechy.

Ohlasy trenérů

Petr Skála: "Samozřejmě máme ze zisku tří bodů velikou radost. Alespoň částečně se nám tak podařilo odčinit výpadek proti Strakonicím. Musíme ale okamžitě začít myslet na příští utkání, které hrajeme s rezervou Marily Příbram. Obejít se budeme muset bez distancovaného Dobrotky, takže je nad čím přemýšlet."