Jako noc a den byly rozdílné oba poločasy při zápase Béčka Dynama s týmem Buldoků. Zatímco první poločas se odehrával plně v režii černobílých, ve druhém poločase ukázal tým z lázeňského města, proč má ve svém kádru zkušené fotbalisty typu Čalouna nebo Tichoty. Dynamo se sice ujalo vedení, tím však veškerá snaha domácích skončila. Veškerý prostor na hřišti si od té chvíle pronajali hosté a po brankách Tichoty, Saláka a Psohlavce si odvážejí domů veledůležité tři body za výhru.
Úvod zápasu patřil Dynamu. Po faulu na unikajícího Hrbáče se k přímáku postavil Pintér. Jedovatá střela šla pouze o pár centimetrů nad. V 8. minutě zkusil štěstí Mašát, který po Škodově přiťuknutí vyprášil rukavice hostujícího Čalouna. Gólový úspěch nepřinesla domácím ani Peroutkova hlavička z 18. minuty. Po dvaceti minutách hry zkusili poprvé štěstí fotbalisté z Karlových Varů. Ušák však nedokázal důrazněji sklepnout centr z pravé strany. O trochu nefotbalového vzrušení se postaral hostující Pazdera, kterého po obranném zákroku museli odnášet domácí pořadatelé na nosítkách. Vzhledem k tomu, že hráč obouvající na každou nohu kopačku od jiného výrobce byl na hřišti bezkonkurenčně nejtěžší, jednalo se ze strany pořadatelů o heroický výkon. Málokdo tak viděl povedený centr, který prolétl velkým vápnem Buldoků nikým netečován. Konflikt následně vznikl mezi trenérem Skálou a hostujícím Salákem. Salákovu reakci na ofsajd vztáhl trenér juniorky na svou osobu. Nedorozumění se s pomocí pomezního sudího vysvětlilo. Pět minut před přestávkou zkusil štěstí Mašát, povedená střela pouze olízla břevno Čalounovy brány.

Vstup do druhého dění se mladíkům Dynama vydařil. Po faulu na pronikajícího Janouška nechal sudí pokračovat ve hře. Ponechané výhody využil navrátilec do kádru Škoda, který se nikým neatakován vřítil do vápna a chladnokrevně překonal Čalouna. Namísto pokračování ve slibném výkonu, přinesla branka opačný efekt. Karlovarští se okamžitě dostali do hry a cílevědomě směřovali k vyrovnání. V 57. minutě to ještě nevyšlo, když Pazderovu hlavičku vykopával z prázdné brány Pintér. O pět minut později se naposledy dostali k ohrožení soupeřovi brány domácí. Škoda ale svou nahrávkou nenašel nikoho, kdo by byl schopen dopravit míč do sítě. Hosté se nedočkali branky ani v 67. minutě. Brilantním zákrokem zachránil proti Ušákově střele z voleje gólman Skála. Pozorný byl mladý brankář i o tři minuty později při Doksanského střele z první. V tu chvíli se však naše rezerva zcela rozložila. Radovat se mohli hosté poprvé v 73. minutě. Z velké dálky vystřelil Pazdera, a na teč veterána Tichoty byl už domácí gólman krátký. Za dalších pět minut se radovali hosté podruhé. Salák ukázal všem přítomným, že Dynamo udělalo chybu, když ho po testech odmítlo. Bez problému totiž tento hráč obešel dva protihráče a neomylně skóroval – 1:2. Hřebíček do rakve zatloukl ještě dvě minuty před koncem Psohlavec. A byl u toho opět Salák, který si nejprve poradil s Peroutkou a následně nahrál právě na nabíhajícího Psohlavce – 1:3. Úplný závěr se nesl spíše ve znamení emocí. Benzin do ohně přilil také Martin Dobrotka, který nevybíravým faulem složil k zemi jednoho z hostujících útočníků.