Zatímco se áčko v sobotu vypravilo ke svému prvnímu zápasu letní přípravy do Strakonic, výběr Dynama hráčů do 35 let se představil na hřišti u Malého jezu v Českých Budějovicích. Tam byl pro programu Memoriál Antonína Hynka, který bývalí fotbalisté jihočeského klubu s přehledem ovládli.

Konec června, hřiště u Malého jezu v Českých Budějovicích. Právě v těchto dnech a na tomto místě se koná každoroční Memoriál Antonína Hynka. Nejstaršího turnaje v Jižních Čechách se letos zúčastnil také výběr Dynama do 35 let. A v pořadí 67. ročník bez větších problémů vyhrál. Nejprve porazila 35ka v semifinále Akru České Budějovice vysoko 6:2, o čtyři góly pak zvítězila také ve finále.

Triumf 5:1 nad Klikovem řídil třemi góly Radek Procházka, kustod A-týmu Dynama, který dorazil na finále turnaje spolu s asistentem áčka Jiřím Kladrubský. Po jedné brance přidali Peterka a Kolčava. "Jsme moc rádi za to, že jsme dostali na akci pozvání. Moc jsme si to užili a to, že jsme vyhráli, je taková třešnička na dortu," usmívá se hrající trenér a kapitán 35ky Dynama Miroslav Hanousek.

Memoriál Antonína Hynka – semifinále
Akra ČB – SK Dynamo ČB 2:6 (1:3)
Góly:
Kubeš, Hřib – Fischer 4, Pouzar, Mertl.

Memoriál Antonína Hynka – finále
SK Dynamo ČB – Blesk Klikov 5:1 (2:1)
Góly:
Procházka 3, T. Peterka, Kolčava – Matějka.
Sestava Dynama: Kerl – M. Hanousek, Anderle, Přibyl, Pouzar, Vodička, Frühbauer, Bartoš, M. Peterka, Fischer, Ďurica, Mertl, T. Peterka, Kolčava, V. Rys, Procházka, Kladrubský.

Pokud chcete výběr hráčů Dynama do 35 let vidět v akci znovu, o víkendu budete mít další příležitost. V Neplachově nedaleko Veselí nad Lužnicí se v rámci oslav výročí 700 let od založení obce představí v sobotu 1. července. Od 17:00 bude hrát proti domácímu Sokolu Neplachov.