Českobudějovické Dynamo v úterý 10. října od 17:00 odehraje na domácím hřišti utkání 3. kola MOL Cupu proti druholigové Chrudimi. Klub si pro fanoušky ve spojitosti s celoligovou akcí Víkend otců připravil výhodnou akci, co se týče vstupenek právě na úterní pohárové utkání.

Fanoušci, kteří přijdou na víkendové utkání s Karvinou, které hrajeme už tuto sobotu od 15:00 na Střeleckém ostrově, a předloží před úterním utkáním s Chrudimí u vstupu na stadion svou vstupenku právě ze sobotního ligového utkání, budou mít vstup na pohárový duel s účastníkem Fotbalové národní ligy zdarma. Volný vstup na zápas získají i lidé, kteří na portálu TicketLive.cz vyplní číslo vstupenky z utkání proti Karviné.

V rámci speciální ligové akce Víkend otců se na úterní utkání dostanou zdarma také děti do patnácti let. Ti před utkáním s Chrudimí obdrží na pokladnách volnou vstupenku a následně budou vpuštěni na stadion. Na první domácí pohárový zápas tohoto ročníku se zdarma dostanou také permanentkáři. Fanoušci, kteří si již zakoupili vstupenku na utkání s Chrudimí a chystají se i na souboj s Karvinou, ať se ozvou na email recepce@dynamocb.cz.

Vstupenky na 3. kolo MOL Cupu můžete kupovat na tomto odkazu.