Českobudějovické Dynamo už delší dobu spolupracuje se Slatinnými lázněmi v Třeboni, které naši fotbalisté v uplynulých týdnech opět navštívili. Hráči Dynama tak mají skvělou příležitost v nedaleké Třeboni v novém prostředí Saunového světa dobře zregenerovat a zrelaxovat.

V oboru lázeňství patří v Třeboni k české špičce a při řešení zdravotních problémů klientů dosahují dlouhodobě výborných výsledků, i proto Slatinné lázně náš tým v rámci dlouhodobé spolupráce navštěvuje. „Nesmírně si vážíme regenerace, kterou nám Slatinné lázně Třeboň umožňují. Pravidelně do nich jezdíme odpočívat po náročném programu, který v sezoně máme a vždy se tam všichni těšíme. Máme možnost zrelaxovat v krásném novém prostředí Saunového světa, kde všichni nabereme nové síly do další práce na hřišti,“ pochvaluje si záložník Patrik Hellebrand.

Velice spokojený se vzájemnou spoluprací je i vedoucí A-týmu Ivo Táborský. „Spolupráce je na skvělé úrovni, jsem rád, že můžeme našim hráčům umožnit navštěvovat Slatinné lázně Třeboň. Sám jsem tam byl a je to moc příjemné prostředí. Pro mě je důležitá komunikace s personálem a myslím, že je to také na skvělé úrovni a můžeme se navzájem na sebe spolehnout. Těšíme se na další návštěvu,“ říká Táborský.

Na to, co všechno Slatinné lázně Třeboň nabízí, se můžete podívat na tomto odkazu.