V sobotu čeká Dynamo na Střeleckém ostrově zápas s Pardubicemi, ve kterém půjde o důležité body do tabulky. Oba týmy mají po 12 odehraných kolech na kontě shodně po 10 bodech. Při této příležitosti jsme si pro naše fanoušky ve spolupráci s naším partnerem Budějovickým Budvarem připravili i novou soutěž, která poběží během poločasové přestávky.

Tři vylosovaní fanoušci z čísel zápasových časopisů Dynamák budou o pauze mezi poločasy kopat míč ke středovému puntíku a ten z fanoušků, který bude nejblíže, vyhraje pětilitrový soudek Budvaru. Další dva kopající dostanou dárkový poukaz od Bageterie Boulevard v IGY.

Během utkání navíc budou z Dynamáku vytažena čtyři výherní čísla. Tři výherci po zápase obdrží za hlavní tribunou u VIP stanu dárkovou tašku od společnosti NaturaMed. Poslední, tedy čtvrtý výherce získá hraný dres jednoho z fotbalistů Dynama, kterého si sám vybere.

V aktuálním ročníku FORTUNA:LIGY si na stadiony našly cestu už statisíce lidí a my věříme, že v sobotu k těmto vzrůstajícím číslům přispějeme společně s vámi také! Průměrná návštěvnost v letošní sezoně na Střeleckém ostrově činí 3 807 diváků, celkem si cestu v probíhajícím ligovém ročníku na českobudějovický stadion našlo 22 843 fanoušků. Věříme, že po víkendu tato čísla ještě narostou!

Tak v sobotu, před výkopem v 15:00, na Střeláku! Vstupenky na 13. kolo FORTUNA:LIGY můžete kupovat na tomto odkazu.