Vánoční svátky se kvapem blíží a pro nákup dárků pod stromeček je nejvyšší čas. To platí samozřejmě i pro objednávky ve fanshopu našeho klubu, který si pro fanoušky připravil akční nabídky. V prodeji je vánoční balíček, který obsahuje hned tři zimní produkty doplněné o dva poukazy. V nabídce je také celá řada novinek, jako například kulichy, šály, kalendář či nová limitovaná edice klubových kšiltovek!

Radost na tváři zcela jistě vykouzlí originální dres Dynama, na který navíc můžete nechat vytisknout jméno podle svého přání. Vybrat si můžete z bílé či černé varianty dresů.

Z nabídky našeho fanshopu můžete sebe či své nejbližší vybavit na zimní sezonu také dvěma novými typy dynamáckých kulichů. K zahřátí pomohou také ponožky, které u nás najdete v bílém či černém provedení. Svou černobílou výbavu můžete doplnit rovněž o novou klubovou šálu či zbrusu novou kšiltovku z originální limitované edice! Při návštěvě Střeleckého ostrova v chladnějších měsících najde své využití také podsedák v klubových barvách.

Vaše ratolesti určitě potěší dětská klubová mikina nebo například školní balíček s dynamáckou tématikou.

Na nový rok můžete svou rodinu vybavit také novým nástěnným kalendářem Dynama pro rok 2024, který je plný krásných fotografií ze Střeleckého ostrova a okolí.

Navštivte náš internetový fanshop a vyberte pod stromeček ty nejlepší černobílé dárky!