Zápas SK Dynamo - Teplice

Fotbalový horor. I tak by se dalo nazvat utkání 9. kola mezi Českými Budějovicemi a Teplicemi. Domácí zahájili zápas velice špatně a ve 12. minutě prohrávali už 0:2! Hosté působili velice sebevědomě a to se jim začalo nevyplácet. V 19. minutě zadáci teplického týmu pouze sledovali, jak Hruška postupuje sám na bránu. Chybu spoluhráčů brankář Jelínek napravit nedokázal a bylo to 1:2. O vyrovnání se postaral ještě před koncem poločasu Saidl, jeho branka ale nebyla pro ofsajd uznána.

Komu se zdály tři branky za poločas málo, musel být spokojený s druhou půlí. Domácí hned ve 49. minutě vyrovnali Fujdiarem, který klasickým angličanem překonal podruhé hostujícího gólmana. Do vedení se Jihočeši dostali v 55. minutě, kdy Stanislav Vlček elegantně prošel obranou a následně udělal kličku i Jelínkovi - 3:2.

Hosté ale nesložili zbraně a hned o dvě minuty později vyrovnal z penalty Verbíř, která byla nařízená za jeho srážku s gólmanem Švantnerem. Horor na jihu Čech ale zdaleka nekončil. Po životním gólu Tejmla a další parádní trefě Hrušky se domácí dostali do vedení 5:3 a hostům tak nebyla nic platná ani další penalta, kterou proměnil v 90. minutě svým druhým gólem v zápase Fousek.


Ohlasy trenérů

Pavel Tobiáš (trenér Dynama): Všechno jsme vsadili na ofenzívu a hráči si zřejmě ani nepřipouštěli, že by mohli dostat gól. Potřebovali jsme tři body a podle toho jsme také hráli, i když se nám to málem nevyplatilo, protože každou naši chybu krutě trestal.