Zažívá povedené období. Minulý týden vstřelil ve Zlíně svou premiérovou branku, v týdnu dostal pozvánku do reprezentace lvíčat. Včera po výhře nad Karvinou jeho výkony chválil na tiskové konferenci i trenér Tomáš Zápotočný. Letní posila Samuel Šigut se s námi podělil nejenom o dojmy ze včerejšího utkání.

Šigi, jak hodnotíš dnešní výhru?
Dneska to byl jeden z těch důležitějších zápasů, jsem moc rád, že jsme ho zvládli za tři body. Musíme ale pořád zůstat soustředění, už v úterý nás čeká zápas s Chrudimí, ve kterém chceme jít jednoznačně za postupem.

Minulý zápas gól, v týdnu pozvánka do reprezentace, dneska výhra, zažíváš dobré období, viď?
Samozřejmě, teďka je to pro mě jeden z lepších týdnů, užívám si to. Musím ale říct, že ze všech věcí, které jste zmínil je pro mě nejdůležitější dnešní výhra. Bylo opravdu důležité to dneska zvládnout.

Zápasy jednadvacítky se budou hrát u nás na Střeleckém ostrově, je to další bonus?
Jasně, určitě je to speciální. Těším se, že si zahrajeme tady doma před domácími fanoušky. Doufám, že nás přijdou podpořit v co největším počtu. Z nominace jednadvacítky už několik kluků znám z reprezentace do dvaceti let, těším se, až se s nimi uvidím a až se seznámím i s ostatními hráči.

Jak už jsi zmínil, hned v úterý nás čeká Chrudim, jaký zápas očekáváš?
Pohárové zápasy bývají ošidné, my ale nechceme ponechat nic náhodě. Pro Chrudim je myslím úspěch už postup do této fáze poháru, já si ji pamatuju ze zápasů druhé ligy, byl to vždy nepříjemný soupeř. Určitě to nebude nic lehkého, musíme se připravit se stejnou důležitostí, jako na každý jiný zápas.

Hned od svého příchodu jsi začal nastupovat pravidelně, jsi se svými výkony v Dynamu spokojen?
Jsem rád, že mi trenéři dávají důvěru, snažím se jim to na hřišti v každém zápase splatit nejlépe jak dokážu. Doufám, že to takhle bude pokračovat.